Alarm horloge voor ouderen met valdetectie - 4G Wifi SOS knop en GPS - Slaapmonitoring - Lange batterijduur (2024)

RETOURVOORWAARDEN

  • Product moet ongebruikt zijn
  • Product in originele verpakking
  • Label IMEI & QR code MOET aan het horloge zitten
  • Horloge moet losgekoppeld zijn van de APP op uw telefoon
  • Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, komen de retourkosten voor eigen rekening. En worden de verzendkosten verrekend met het aankoop bedrag.

Ontkoppel daarnaast ook het horloge uit de gekoppelde app. Voor de meeste apps kunt u inloggen, dan gaat u naar mijn account. Daar ziet u de opties gekoppelde smartwatches staan, ontkoppel en verwijder het horloge.

  • Horloge moet schoon en hygiënisch retour gestuurd worden, wanneer dit niet het geval is zal het worden geweigerd. Helemaal in deze Corona tijd is het van belang dat alles gedesinfecteerd retour komt.

Bij het retourneren van een artikel is de klant verantwoordelijk voor de verzending en de verzendkosten. Indien het horloge door een productiefout niet meer werkt zullen de verzendkosten worden vergoed.

We adviseren je om altijd uw track & trace en betaalbewijzen te bewaren. Een terugbetaling kan pas verwerkt worden nadat wij de producten in goede staat hebben ontvangen.Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten die retour gestuurd worden en niet aankomen.

Garantie
Garantie termijn is 12 maanden vanaf de aankoopdatum. Dit heeft betrekking op technische software problemen. Schades die zijn ontstaan door eigen toedoen worden niet vergoed, evenals overladen batterijen, let daarom goed op de laadtips uit de handleiding.

WIJ GEVEN ALLEEN GARANTIE OP PRODUCTEN DIE IN ONZE WEBSHOP WWW.SMARTHERO.NL ZIJN GEKOCHT.

Controleer goed of uw retour aan deze eisen voldoet en binnen de garantie valt. Een overladen batterij, val- of waterschade vallen NIET onder de garantie.

De retour kan pas worden verwerkt als alle onderdelen aanwezig zijn en het label nog vast zit aan het horloge. Wanneer het label los is valt deze onder gebruikt en kunnen wij het horloge niet meer retour nemen.

Het kan gebeuren dat u een bestelling wilt retourneren. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na de aankoop datum zonder opgave van reden te annuleren, en uw aankoop ongedaan te maken.

Na de periode van 14 dagen na de aankoopdatum is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van uw herroepingsrecht tenzij het een garantiekwestie betreft. Uw aankoop is dan een feit.

Wilt u gebruik maken van uw 14 dagen herroepingsrecht, dan dient u eene-mailte sturen naar ons, met de vermelding van uw bestelnummer.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u uw retour aanmelden viainfo@smarthero.nl Vervolgens kunt u het pakket opsturen naar ons.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen.

Algemene informatie

In de Algemene Voorwaarden (Zie ook website van de Consumentenbond) staat duidelijk dat een consument tijdens de bedenktijd van 14 dagen na de aankoop datum zorgvuldig moet omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.

Onze tip en advies: Pas het horloge direct om de pols van uw kind, en bepaal en beoordeel de afmeting op de polsbreedte van uw kind. Installeer het horloge vervolgens conform onze handleiding. Neem het horloge vervolgens mee naar buiten, maar doe het niet om bij uw kind. Neem het bijvoorbeeld mee in uw jaszak, en loop of rijd een stuk door uw omgeving. Zo krijgt u een goed beeld van de werking inzake een GPS kinderhorloge. Zo voorkomt u gebruikerssporen welke leiden tot waardevermindering.

Gebruikerssporen = Waardemindering

Tijdens de 14 dagen herroepingsperiode, bedenktijd, afkoelperiode, mag u het product testen, en beoordelen zo als u dat in een fysieke winkel ook zou doen.

Mocht het product tochgebruikssporenhebben of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we dewaardevermindering van het product aan u doorberekenen. Wanneer de In uiterste gevallen kan deze oplopen tot 100%. De praktijk is dat 2e hands horloges worden aangeboden tegen 50% tot 75% van de nieuwprijs. Behandel het product en de verpakking dus met zorg zoals u dat in eenfysieke winkelook zou doen om het product te bekijken en te proberen. Regel ook een goede verpakking voor de retourzending. (Geen plastic enveloppen, omwikkelen met plakband, of cadeaupapier gebruiken) In de meeste postkantoren en PostNL punten verkopen ze ook doosjes. Daarnaast moet het horloge in fabrieksstaat worden teruggezet. Er mogen dus geen telefoonnummers of namen meer in het horloge geprogrammeerd zijn, en moet uw app account zijn verwijderd.

Wanneer het label (IMEI & QR code)los is valt deze onder gebruikt en kunnen wij het smartwatch niet meer retour nemen.

Herstelkosten

In sommige gevallen kunnen we herstelkosten in rekening brengen om een product weer in nieuwstaat te krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan krassen op de display. In sommige gevallen kunnen deze gepolijst worden. De herstelkosten kunnen worden verrekend met het aankoopbedrag. Soms zijn GPS horloges nog gekoppeld aan een gebruikersaccount, en/of bevatten deze nog SOS en/of andere telefoonnummers. Het toestel moet dan een herinstallatie krijgen. Dit kost allemaaltijd en geld, en valt ook onder herstelkosten. Uiteraard informeren wij u altijd vooraf als dit van toepassing is.

Let op:Pakket of Post zendingendiezonder overleg, en/ofbuiten de herroepingsperiode, ofspontaan worden geretourneerd, kunnen worden geweigerd en/of retour worden gestuurd. Weigeringskosten zijn voor uw eigen rekening. Als wij het pakket weer moeten retourneren naar u, dan zijn hier kosten aan verbonden. (Verzendkosten en handlingskosten € 14,95)

Zakelijke aankopenzijn uitgesloten om gebruik te maken van het herroepingsrecht.

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem mits u binnen de 14 dagen herroepingsperiode dit aan ons meld en het product ongebruikt is. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@smarthero.nl De verzendkosten zijn dan wel voor uw eigen rekening.

Mijn bestelling niet geleverd ? De gegevens zeggen van wel !

Smart hero is niet verantwoordelijk voor gestolen of verloren pakketten waarvan is bevestigd dat deze op het door u gekozen adres geleverd zijn. Bij navraag zullen wij de levering bevestigen en aantonen dat de order geleverd is op het door u aangegeven adres. Wij zullen de levertijd / datum en de track and trace met u delen zodat u dit zelf kan navragen bij de vervoerder.

RESTITUTIE
We laten het je weten zodra we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, en laten je weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Bij goedkeuring wordt u automatisch terugbetaald binnen 10 werkdagen via uw oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt.

Meegeleverde geactiveerde simkaarten worden niet vergoed en vallen buiten het herroepingsrecht. (Voor de simkaart brengen wij €10,- in mindering.) Mits het ongebruikt is :)

Belangrijk : Lees de herroepingsvoorwaarden op deze pagina goed door, zo voorkomen we samen discussie en teleurstelling.

Jekunt het artikel retour sturen naar:

Smart Hero
T.a.v. Afd. Retouren + Order nummer
Laagraven 3 Unit 1405
3439 LG Nieuwegein

Alarm horloge voor ouderen met valdetectie - 4G Wifi SOS knop en GPS - Slaapmonitoring - Lange batterijduur (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Foster Heidenreich CPA

Last Updated:

Views: 5591

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Foster Heidenreich CPA

Birthday: 1995-01-14

Address: 55021 Usha Garden, North Larisa, DE 19209

Phone: +6812240846623

Job: Corporate Healthcare Strategist

Hobby: Singing, Listening to music, Rafting, LARPing, Gardening, Quilting, Rappelling

Introduction: My name is Foster Heidenreich CPA, I am a delightful, quaint, glorious, quaint, faithful, enchanting, fine person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.